Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan

de naomy in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2012 | 8202 vizualizari

 

Aceasta reteta a fost o inspiratie de moment datorita faptului ca vroiam sa fac altceva ,mereu mi se intampla :))si cum vroiam ceva bun ,repede si nou ,.IATA aceasta reteta minunata .

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 3 crenvusti de curcan mari (OscarMayer)
  • 130 cascaval ras
  • 70 gr crema de branza de orice tip
  • 1 ceapa mica taiata marunt
  • 2 linguri iaurt grecesc dulce
  • sare dupa gust
  • o jumatate de lingurita de busuioc
  • piper asortat recent macinat uscat
  • un vf cutit usturoi praf
  • oregano dupa preferinta (eu nu am pus )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan:

Inainte de toate pregatim tava de la cuptor , pe care o tapetam cu hartie de copt .Separat pregatim foietajul pe care il intindem un pic ca sa nu fie tocmai asa de gros. Dupa cum observati in imagini am tocat pe rand toate ingredientele ,am adaugat condimentele ,crema de branza  iaurtul ,si am amestecat bine . Foaia de foietaj bine intinsa am uns-o cu ketchup si peste am asternut compozitia uniform peste toata foaia ,am rasucit frumos si am taiat foietajul umplut  in forma de cuibulete ,pe care le-am asezat pe tava ,le-am dat la cuptorul incins la 170 grade 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval